bierglazen bedrukken

Ik heb over een paar maanden een belangrijke verjaardag, namelijk van mijn vader. Dit is dan ook niet zo maar een verjaardag, hij wordt namelijk 50. Samen met mijn broer en zussen gaan we dit dan ook tot in de puntjes organiseren. Omdat wij van plan zijn dit thuis bij onze ouders te gaan, moet er dan ook veel geregeld worden. De reden waarom we hiervoor gekozen hebben, is omdat onze ouders nou eenmaal een schitterende en grote tuin hebben. Hier willen we dan ook nette party tenten neerzetten zodat de gasten droog blijven. We wonen dan ook in Nederland dus je weet het maar nooit. Omdat wij zelf ook weten dat je de meeste dingen online goedkoper kunt aanschaffen, hebben we de taken dan ook verdeelt. Ik ben dan ook verantwoordelijk voor het eten en drinken. Hier wil ik natuurlijk dan ook iets speciaals mee doen. Om mijn artikel niet te uitgebreid te maken, zal ik het slechts beperking tot één onderwerp. Zodoende heb ik bierglazen bedrukken. Dat is dan ook zeker iets wat ik jullie als tip mee wil geven. Natuurlijk ga ik met jullie delen waar dit mogelijk is.

maxilia

Zijn jullie al bekend met de website van Maxilia?

bierglasIndien je hier nog nooit van gehoord heb, raad ik het jou zeker aan hun eens te bezoeken. Ik zal jullie alvast een handje helpen door de site te weergeven, de heeft een gelijksoortige naam maxilia.nl. Hier kun je naast drinkglazen bedrukken nog veel meer. Zeker de moeite waard hun eens te bezoeken dus.

 

Al eens gedacht aan bierglazen bedrukken? Leuk voor een feestje