Ik ben altijd een grote verzamelaar geweest van allerlei antieke spullen. Maakt niet uit wat, zodra het maar oud was. Heb mijn hele huis dan ook vol staan met mijn verzamel objecten. Van een antieke spiegel tot een mooie vaas, ja zelfs mijn schuur staat vol met antieke spullen en onderdelen. De laatste jaren gaat het helaas niet zo goed met mijn gezondheid en dat is dan ook de reden dat ik op zoek moet naar een andere, kleinere woning. Woon nu echt in een mooi, groot huis, maar zal deze moeten inruilen voor een kleiner appartementje. Ook mijn leeftijd speelt hierin een grote rol. Om het huis te onderhouden is een hele opgave, iets wat me tegenwoordig niet meer lukt. Maar hoe krijg ik mijn huidige woning leeg, en waar moet ik al die spullen laten? Op internet kwam ik al snel op de site van Inboedel opkopen terecht. Wat geweldig, dit bedrijf. Niet alleen zorgen ze ervoor dat mijn huis netjes en leeg wordt opgeleverd, zelf mijn waardevolle spullen worden naar een veiling gebracht om te verkopen. Galerij10

Echt ideaal

Al met al heb ik er totaal geen omkijken naar het leeghalen van mijn oude woning. Inboedel opkopen zorgt werkelijk voor alles. Binnen een mum van tijd was mijn huis leeg. De spullen die ik zelf niet meer kon gebruiken werden op een veiling verkocht. De opbrengst van de verkoop van deze spullen kreeg ik zelf. Mijn spullen hebben een nieuwe eigenaar gevonden, en ik heb een leuk bedrag voor de verkochte spullen mogen ontvangen. logo

Goede tip; Inboedel opkopen