Wat ben ik vroeger veel gepest omdat ik last van flaporen had. Mijn ouders zeiden altijd dat ik me er niet zo druk om moest maken, maar dat deed ik natuurlijk wel. Vooral toen ik in de puberteit kwam, en iedereen verkering kreeg, ik niet. Ik heb het altijd de schuld aan mijn oren gegeven, natuurlijk weet ik nu ook wel dat de schoonheid van binnen zit. Omdat ik inmiddels de leeftijd had gekregen om zelf beslissingen te maken had ik een afspraak met de kliniek Veldhoven gemaakt, ik had op het internet over een oorcorrectie gelezen. Bij het eerste consult wat ik daar had, wat overigens geheel vrijblijvend is, werd er gekeken of een oorcorrectie wel iets voor mij was. Ook werd tijdens dit gesprek me precies verteld hoe de ingreep werd gedaan, en wat ik na de ingreep wel en niet mag doen.  timthumb-1-kopie

Mooi resultaat

Ondertussen heb ik de ingreep ondergaan, en ik ben super blij met het resultaat. Ook ik kan nu een lekker kort kapsel laten knippen, ik durf nu weer mijn oren te laten zien. De eerste week na de ingreep kreeg ik een drukverband om mijn oren , en moest ik me zeer rustig houden. Bukken of iets zwaar tillen moest ik echt niet doen. Na een week, tijdens de eerste controle ging het verband eraf, natuurlijk meteen voor de spiegel staan, geweldig! Moest wel de eerste weken na de ingreep het drukverband ‘s nacht dragen, en ik mocht niet sporten, maar dat was ik toch al niet van plan. timthumb-2

Ik heb een ​oorcorrectie​ ondergaan
Tagged on: