Als u begint met een onderneming dan heeft u met de start waarschijnlijk niet zoveel geld of misschien wel een schuld. Dan kunt u het niet permitteren om weer extra veel geld uit te geven aan een lease auto. Daarom heeft Finalease hier een oplossing voor bedacht! U kunt een wagen voor het bedrijf tweedehands leasen zodat u niet zoveel geld kwijt bent hier aan als aan een nieuwe auto aanschaffen of leasen. Nu kunt u zich volledig richten op het geld verdienen zonder dat u telkens weer extra kosten moet maken. Dit kan ook voor u heel veel schelen. Daar komt bij dat de klantvriendelijkheid en de service bij dit bedrijf op de top ligt. U kan merken aan het personeel dat zij verstand van zaken hebben en niet zomaar met iets bezig zijn. Bij aflevering krijgt u een uitgebreide uitleg van de occasions, mocht dit nodig zijn. Ook word de auto helemaal mooi bij u opgeleverd zodat u meteen kan instappen en weg rijden.

Eigen ervaringen met dit bedrijf

Omdat ik zelf ook net in de horeca zat en echt een auto voor de zaak nodig had maar daar geen geld voor had ging ik zoeken naar een andere oplossing om toch mijn eigen wensen te kunnen vervullen, zodoende ben ik terecht gekomen bij Finalease zodat ik tweedehands leasen kon!

Een tip voor u!

Als u ook een bedrijfswagen nodig heeft en daar niet te teveel geld voor wil uitgeven, kan ik u zo door sturen naar de site voor een oriëntatie van dit bedrijf. Verder ben ik ervan overtuigd dat zij u niet in de kou zullen laten staan!

Met tweedehands leasen bent u nog goedkoper uit!
Tagged on: