adidas-superstar-kinder-sneaker-leer-zwart-en-witEen tijd geleden liep ik door de stad op zoek naar nieuwe schoenen, het was natuurlijk erg lastig aangezien de winkels tegenwoordig zo veel keuze hebben. Toen ik een winkel binnen kwam zag ik daar meteen al een paar schoenen waar ik gelijk weg van was, de Adidas Superstar schoenen.  Na wat verschillende soorten gepast te hebben kwamen we er achter dat ik een maat nodig had die ze niet meer in de winkel hadden en aangezien ik totaal geen zin meer had om verder te zoeken besloot ik om het maar via internet op te zoeken en ze daar te bestellen.adidas-superstar-heren-sneaker-leer-wit

Fijne schoenen

Bij thuiskomst heb ik meteen de Adidas Superstar schoenen besteld via het internet, en gelukkig hadden ze mijn maat nog. Na veilig te hebben betaald via iDEAL heb ik een paar werkdagen gewacht tot ik de schoenen binnen kreeg. Toen ze eenmaal binnen waren heb ik ze meteen aangetrokken en ingelopen, ze liepen hartstikke fijn en heb geen moment spijt gehad dat ik ze via het internet besteld heb. Ben jij ook nog op zoek naar leuke sneakers voor de aankomende zomer ? BEstel ze dan heel gemakkelijk bij Thesneaker.nl voor het ruimste assortiment uit schoenen tegen scherpe prijzen. Ik geniet van mijn nieuwe schoenen en hoop dat jullie er ook wat leuks vinden.adidas-superstar-sneaker-wit

Mijn nieuwe Adidas Superstar schoenen
Tagged on: