Recreatiewoning te koop

Weekendje of weekje weg!

Toen ik zag dat deze recreatiewoning te koop stond voor een prachtige prijs, twijfelde ik niet langer. Dit was de bungalow die ik wilde hebben! Niet al te groot, maar ook zeker niet te klein. 70 vierkante meter is precies goed voor mij en mijn gezin, wanneer we een aantal weekenden (of weken in de zomervakantie) de deur uit willen.

De bungalow is een prachtige nieuwbouwwoning, waardoor het er erg modern uit ziet. De stenen die gekozen zijn vind ik persoonlijk erg mooi. En het aangelegen terras ziet er ook nog hartstikke netjes uit. Op de foto zie je dat deze recreatiewoning mooie hoge ramen heeft en een modern schuin dak. We bevinden ons in een dorpje dicht bij de kust en als zee-liefhebber kan ik hier mijn geluk niet op! Er is dus ook altijd wat te doen in de buurt voor kinderen, zolang ze nog jong zijn.

Recreatiewoning te koop

 

Mijn favoriete gedeelte

Dit is mijn favoriete gedeelte van de bungalow; de badkamer! Hoewel we natuurlijk niet in een typisch één-gezinswoning zitten, hebben we wel een riante badkamer inclusief ligbad! De afwerking van de badkamer vind ik ook erg mooi gedaan. De badkamer ziet er netjes uit en er is in de kastjes genoeg ruimte voor al onze handdoeken, washandjes en persoonlijke verzorgingsproducten. De tegels die voor de vloer zijn gekozen zijn erg modern, waardoor de uitstraling al gauw heel nieuw oogt. Ik word er al blij van wanneer ik de badkamer alleen al zie!

Als je zelf ook nog op zoek bent naar zo’n mooie recreatiewoning, kijk dan zeker eens op Vakantiemakelaar.nl – Zij hebben de mooiste bungalows voor prima prijzen.

Mooie recreatiewoning te koop
Tagged on: