Collectie-hotel-horecakleding-bedrijfskleding-copy-300x189Binnenkort ga ik mijn bar openen en er moet nog veel gebeuren. Deze keer stond op mijn lijstje het aanschaffen van speciale bedrijfskleding horeca bediening. Omdat ik een bar open die wat luxer is moet het personeel ook netjes gekleed zijn. Eigenlijk had ik al een idee wat het personeel aan zou moeten, maar dan moest ik het ook vinden.

Goede kleding

Voor mij was het ook belangrijk dat de bedrijfskleding horeca bediening binnen het budget zou passen. Via het internet ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat de kleding voor mijn personeel kon leveren. Na verschillende websites bezocht te hebben kwam ik terecht bij Suit Up Now.

suit up now logoHet bedrijf Suit Up Now is gespecialiseerd in bedrijfskleding. Op de website zag ik verschillende soorten bedrijfskleding zoals kostuums, maar ook bedrijfskleding voor de horeca bediening.

Toen ik rond aan het kijken was op de website zag ik een aantal kledingstukken die precies bij mijn idee paste. Omdat ik zo enthousiast was heb ik gelijk een berekening gemaakt of dit binnen mijn budget zou passen en gelukkig paste dit precies!

Nadat ik de maten had ontvangen van mijn personeel heb ik de kleding besteld. Toen de kleding binnenkwam was ik heel erg blij met de kwaliteit van de kleding. Het personeel heeft de kleding ook gelijk gepast om te kijken of er nog iets omgeruild moest worden, maar alles zat in een keer goed.

De kleding van mijn personeel straalt precies uit wat ik in mijn hoofd had. Zo weet ik zeker dat ik mij hier geen zorgen over hoef te maken!

Speciale bedrijfskleding horeca bediening
Tagged on: