medewerker techtwo

Techtwo bouwt Magento webshops voor haar klanten, wisten jullie dit al? Hier zal mijn artikel van vandaag dan ook over gaan. Ook zal ik jullie de voordelen benoemen van het hebben van een Magento webshop. Dit is eigenlijk een ‘open source’ software. Hiermee wordt bedoelt dat het volledig gratis in gebruik is. Iets wat voor menig ondernemers als muziek in de oren klinkt. Dit is eigenlijk ontstaan door een groep ontwikkelaars die steeds nieuwe versies van Magneto opleveren. Dit resulteert dan in vele voordelen voor een webshopeigenaar. 

Wanneer je hier zelf al eens mee gewerkt hebt, zul je zien dat dit zeer gebruiksvriendelijk is. Er vergt hier dan ook geen technische kennis voor om hiermee te werken. Zo is het wel raadzaam om één van de Magento trainingen te volgen die worden aangeboden via techtwo.nl.

Zij flexibel en uitbreidbaar

Techtwo bouwt Magento webshops voor haar klanten

Techtwo bouwt Magento webshops voor haar klanten en doet dit op een flexibele wijze. Verder heb je hier vele opties, zo kun je dus kiezen uit duizenden verschillende plugins. Zij leveren dan ook maatwerk om ervoor te zorgen dat elke website op maat gemaakt wordt. Zo heeft elke webshopeigenaar natuurlijk zijn eigen wensen. Hierin voorziet deze firma haar klanten dan ook van advies. Zij beschikken dan ook over de expertise om dit allemaal strak te regelen. Voor meer informatie verwijs ik je dan ook graag door naar de hierboven genoemde website.

Het jij nog tips voor mij omtrent dit onderwerp? Laat het mij dan weten door onderaan dit artikel een reactie te plaatsen.

magento

Techtwo bouwt Magento webshops voor haar klanten en doet dit zeer voordelig