Bekijkt u eens Ziektekosten-vergelijken.nl!

Wij allen weten maar al te goed dat een ziektekostenverzekering verplicht is in Nederland. Of dat u voor een basispakket gaat of dat dit een aanvullende pakket wordt maakt niks uit, zolang u maar in het bezit bent van een zorgverzekering.

Maar wat nou als u vindt dat de kosten voor de huidige zorgverzekering de pan uitrijst? Stapt u dan over naar een goedkopere maatschappij of behoudt u uw huidige verzekering met deze hoge kosten? Het is nu eenmaal vanzelfsprekend dat u op latere leeftijd meer zorg nodig hebt als in uw jongere jaren. Hier kunt u dan ook voor kiezen om dit jaarlijks in te zien of dat overstappen niet verstandiger is voor uw portemonnee.

Ziektekosten vergelijken

Tarieven zijn reeds bekend

Zoals voornamelijk heeft iedere ziektekostenverzekeraar de tarieven voor 2017 bekend gemaakt. Hieruit is het voor u mogelijk om een duidelijke keuze te maken. Op dit moment is het voor u dan ook aan te raden om te kijken of dat uw huidige verzekeraar uw kosten wel dekt, dit kan namelijk verschillen per jaar.

De Friesland

Wenst u uw ziektekostenverzekering alleen in Nederland in werking te houden of wilt u dit graag ook voor Europa instellen? Dit en nog veel meer is allen aan te passen op de website van Ziektekosten-vergelijken.nl. U bent hierin vrijblijvend om een keuze te maken en in te zien of dat u goedkoper uit kan zijn. Overigens is het overstappen van ziektekostenverzekering erg eenvoudig online te realiseren.

Uw ziektekosten vergelijken doet u bij Ziektekosten-vergelijken.nl