online marketingVandaag wil ik het graag gaan hebben over online marketing. Naar mijn mening gaat dit dan ook een steeds belangrijkere rol spelen. Waar je vroeger nog kon denken vanuit de traditionele marketing is dit tegenwoordig anders. Alles is tegenwoordig namelijk veel dynamischer, modellen als de marketing mix, Ansoff en 5 krachtenmodel van Porter zijn moeilijker toe te passen.

zeo.nlDe consument doet alles tegenwoordig ook vaker online. Je kunt vrijwel alles bestellen via de laptop of computer. Ook met de smartphones kun je steeds meer. Ik adviseer bedrijven dan ook om hier tijdig op in te spelen. Wanneer bedrijven dit zelf niet kunnen zijn er online marketingbureaus zoals zeo.nl die dit ook kunnen doen.

Diensten van Zeo

Wanneer jullie zelf naar zeo.nl gaan zul je zien dat zij vele diensten aanbieden omtrent online marketing. Zo doen zij onder meer aan adverteren in zoekmachines, SEO, social media marketing en wordpress websites. Je hoeft natuurlijk niet gebruik te maken van al hun diensten. Wanneer jij zelf al een goede en vooral gebruiksvriendelijke websites hebt, hoef je alleen gebruik te maken van SEO. Dit zorgt er namelijk voor dat je beter gevonden wordt in zoekmachines als Google.

Full service bureau zeo

Vooral social media gaat voor bedrijven steeds belangrijker worden. Niet alleen om klanten naar jouw website te krijgen maar ook om de conversatie aan te gaan. Een relatie opbouwen met klanten om zo een betere naamsbekendheid te krijgen. Of om sterke brand te creëren. Dit zijn allemaal diensten waarbij Zeo jou mee kan helpen.

Verbeteren van Pagerank doormiddel van zeo.nl